Open your eyes, not your facebook

 

Clubul Interact Iaşi a organizat o acțiune de conștientizare asupra avantajelor și pericolelor utilizării rețelei de socializare Facebook. Acest eveniment a avut loc în cursul săptămânii “Să știi mai multe, să fii mai bun!”, în două licee din Iaşi: „Colegiul Naţional Iaşi” şi „Liceul de Informatică Grigore Moisil”.

Prin proiectul acesta s-a abordat problema lipsei de intimitate și ușurinței cu care un necunoscut are acces la datele personale ale utilizatorilor. Filmul a fost proiectat și împărțit în 3 secvențe surprinzând aspecte diferite: efectele ce apar în viața de familie, efectele asupra carierei și a vieții sociale, iar a treia, Facebook-ul si infracționalitatea. Acțiunea s-a desfășurat într-o atmosferă plăcută, elevii fiind atenți la filmul proiectat și participând la discuțiile antrenate de profesorii universitari, respectiv studenții de la Facultatea de Informatică.

Trecând peste probleme tehnice și peste emoții, voluntarii clubului Interact Iași au lucrat din greu și au realizat un proiect reușit cu o temă inspirată.

 

Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck